XS™ Amino Advantage papildas

XS™ Amino Advantage papildas (118047)
XS™ Amino Advantage papildas (118047)
XS™
118047
192 g pakuotė

Naujas maisto papildas XS Amino Advantage yra kupinas visų 9 esminių aminorūgščių Jūsų aktyvaus gyvenimo būdui

Naujas XS Amino Advantage yra puikaus skonio, greitai maišomas, kupinas visų 9 esminių aminorūgščių - baltymų statymo blokų, kurių Jūsų kūnas pats pasigaminti negali.

Pažiūrėkite, kaip tai veikia

Naujas XS Amino Advantage papildas pasižymi puikiu miško uogų skoniu ir gerai susimaišo. Jis kupinas visų 9 esminių aminorūgščių (EAA), kurių kūnas pats pasigaminti negali.

Mūsų kūno rengybos specialistas ir mitybos specialistas Johanas Hagmanas pataria, kad raumenų masės formavimui yra būtinos visos 9 esminės aminorūgštys.

Produktas yra lengvai įsisavinamas ir greitai virškinamas. XS Amino Advantage tai puikus jūsų sportinės veiklos palydovas, nesvarbu, koks gyvenimo nuotykis stiprina Jūsų pasitenkinimą!

Tai Jums patiks

  • Sportinis gėrimas kupinas visų 9 esminių aminorūgščių - baltymų statymo blokų, kurių Jūsų kūnas pats pasigaminti negali.
  • Švari formulė (be kofeino ir stimuliatorų), greitai sumaišomas, užtikrinantis „patogų“ vartojimą bet kuriuo paros metu. Nesvarbu, ar sportuojate ryte, vidurdienį, popietę ar vakare.
  • Sudėtyje nėra laktozės, glitimo ir cukraus.
  • Greitas virškinimas, lengvas įsisavinimas.
  • Puikus miško uogų skonis. Greitai maišomas.

Pagrindinės ypatybės

  • Puikus miško uogų skonis, su natūraliomis kvapiosiomis medžiagomis
  • Be cukraus ir mažai kalorijų
  • Švari formulė, gali būti vartojamas bet kuriuo paros metu: ryte, vidurdienį, ar vakare
  • Sudėtyje yra visų 9 esminių aminorūgščių (EAA), kurių kūnas pats pasigaminti negali.
  • EEA tai svarbūs baltymų gaminimo blokai.

Naudojimo būdas

Griebkite savo XS Amino Advantage skaniam palaikymui prieš, per ar po mankštos, ar atsibudus ryte. Milteliai greitai sumaišomi, patogūs naudoti bet kur ir bet kada.

Priklausomai nuo Jūsų režimo, vartokite nuo 1 iki 2 kartų per dieną.

Kuo didesnis yra kūno svoris, kuo daugiau raumenų masės turite, tuo daugiau esminių aminorūgščių reikia kiekvieną dieną.

Vienoje pakuotėje yra 30 porcijos.

Sudėtis

XS Amino Advantage yra visų 9 esminių aminorūgščių, kurių kūnas pasigaminti negali:

  • histidinas
  • izoleucinas
  • leucinas
  • lizinas
  • metioninas
  • fenilalaninas
  • treoninas
  • triptofanas
  • valinas

Vidutinė sudėtis

Porcija 1 šaukšto: 6,4 g

Vienoje pakuotėje yra 30 porcijos.

Maistinė vertė

Amino rūgštys mg 1 porcija mg 1 porcija
L-Leucine 1422 2844
L-Lysine HCl 566 1132
L-Valine 399 798
L-Isoleucine 389 778
L-Arginine 324 648
L-Threonine 306 612
L-Phenylalanine 220 440
L- Methionine 108 216
L-Hystidine 54 108
L-Tryptophan 2 4

Specifikacija

Esminės aminorūgštys (EAA, histidinas, izoleucinas, leucinas, lizinas, metioninas, fenilalaninas, treoninas, triptofanas ir valinas) yrabūtini raumenų masei mūsų kūnuose palaikymui.

D.U.K.

Kuo ypatingas Amino Advantage?

Puikaus miško uogų skonio, greitai maišomo sportinio gėrimo sudėtyje yra visų 9 esminių aminorūgščių (EAA), kurių kūnas pasigaminti negali. Jo švari formulė, be kofeino ir kitų stimuliatorių, užtikrinanti „patogų“ vartojimą bet kuriuo paros metu, nesvarbu, ar sportuojate ryte, vidurdienį, popietę ar vakare. Sudėtyje nėra laktozės, glitimo ir cukraus.

Kas yra aminorūgštys?

Aminorūgštys tai statybiniai baltymų blokai. Yra 20 aminorūgščių, iš kurių 9 yra laikomos esminėmis, ir 11 laikomos neesminėmis.

Ką reiškia EAA?

EAA - tai esminės aminorūgštys.

Kas yra esminės aminorūgštys ir kodėl man jų reikia?

Yra 9 esminės aminorūgštys (leucinas, izoleucinas, valinas, lizinas, histidinas, metioninas, fenilalaninas, treoninas ir triptofanas). Mūsų kūnas jų pagaminti negali, todėl jos turi mus pasiekti per maistą ir papildus. Aminorūgštys tai statybiniai baltymų blokai. Baltymų pavidalu, aminorūgštys sudaro didžiausią žmogaus raumenų ir kitų audinių komponentą (neįskaitant vandens). Be savo vaidmens baltymuose, aminorūgštys dalyvauja gyvybiškai svarbiuose procesuose, tokiuose kaip hormonų ir neurotransmiterių sintezė.

Kuo skiriasi aminorūgštys ir baltymai?

Baltymai yra gaminami iš aminorūgščių. Įsivaizduokite perlų vėrinį. Aminorūgštys tai pavieniai perlai, o baltymai tai visų šių perlų vėrinys. Baltymai yra sudaryti iš aminorūgščių, kurios yra sujungtos tarpusavyje, ir būtent taip sudaro jų „vėrinį“.

Ar šiame produkte yra BCAA?

Taip, šiame produkte taip pat yra BCAA (šakotos grandinės aminorūgštys), kadangi BCAA tai EAA dalis.

Kuo skiriasi BCAA ir EAA?

Šakotos grandinės aminorūgštys: leucinas, izoleucinas ir valinas, yra tarp devynių esminių aminorūgščių (EAA). Pavadinimas „šakotas“ reiškia tipinę BCAA molekulės struktūrą. BCAA yra būtini baltymų sintezės, augimo ir lieknos kūno masės palaikymo substratai.

Kodėl man reikia 9 esminių aminorūgščių?

Raumenų masės formavimui yra būtinos visos 9 esminės aminorūgštys (leucinas, izoleucinas, valinas, lizinas, histidinas, metioninas, fenilalaninas, treoninas ir triptofanas).

Kiek gramų EAA yra vienoje porcijoje?

Vienoje „XS Amino Advantage“ porcijoje yra 3,6 g EAA.

Kiek kalorijų yra vienoje porcijoje?

„XS Amino Advantage“ turi 20 kcal vienoje porcijoje.

Kiek porcijų yra vienoje pakuotėje?

Kiekvienoje „XS Amino Advantage“ pakuotėje yra 30 porcijų.

Kiek porcijų rekomenduojama per dieną?

Mes rekomenduojame 1-2 porcijas per dieną, kurios sudarys Jūsų sveikos mitybos ir mankštos režimo dalį.

Kaip įvesti Amino vartojimą į mano dabartinį sportinės mitybos režimą? Kaip jį derinti su kitais XS™ sportinės mitybos produktais?

Naudojant pagrindinius XS sportinės mitybos produktus kaip įprasta galima paprastai pridėti „XS Amino Advantage“ prie savo mankštos programos ar kasdienės veiklos prieš, po, ar aktyvumo metu, arba tarp valgių. Pavyzdžiui, pradėkite savo dieną išgerdami „XS Amino Advantage“ iš pat ryto. Mūsų kūno rengybos specialistas ir efektyvumo dietologas Johanas Hagmanas rekomenduoja vartoti XS Amino Advantage ypač ryte, prabudus. „Amino rūgštys tai degalai jūsų raumenims, kurie jie nevalgė, kol jūs miegojote. Taigi, vertinkite juos kaip „pusryčius“ jūsų raumenims“.

Kai darote įprastą treniruotę, siūlomas šis vartojimo režimas: „XS Pre-Workuot“ gėrimas prieš treniruotę, „XS Electrolyte“ gėrimas treniruotės metu ir „Whey Protein Power“ kaip atsistatymo palaikymas. Prieš miegą išgerkite XS AA stiklinę, kad Jūsų raumenys gautų papildomų maistinių medžiagų.

Planuodami savo kasdienių treniruočių režimą, taip pat atsižvelkite į šiuos veiksnius:

• kiek yra sportuojama / treniruojamasi / mankštinamasi

• koks jo tikslas

• koks jo svoris

• kokios mitybos laikosi šis asmuo (veganas, baltyminė mityba, mažai angliavandenių, ir t.t.)

Jeigu prieš tai naudojau išrūgų baltymų miltelius, ar man reikia dabar jų atsisakyti, ar galiu vartoti abu?

Galite naudoti abu produktus. Tačiau mes nerekomenduojame, kad vienu metu vartotumėte abu produktus. Prašome peržiūrėti atsakymą į klausimą aukščiau, kur pateikiama informacija apie vartojimą.

Kodėl neužtenka vien išrūgų baltymų miltelių?

Tai priklauso nuo Jūsų tikslų ir to, kiek baltymų suvartojate per dieną. XS Amino Advantage palaiko jūsų raumenų stiprinimo strategiją.

Koks yra skirtumas tarp XS Amino Advantage ir XS hidrolizuotų išrūgų baltymų miltelių?

„XS Amino Advantage“ sudėtyje yra visų 9 esminių aminorūgščių - pagrindas raumenims palaikyti. Aminorūgštys tai statybiniai baltymų blokai. Baltymų mūsų organizmas pats pasigaminti negali. Švari formulė (be kofeino ir stimuliatorų) užtikrina „patogų“ vartojimą bet kuriuo paros metu. Nesvarbu, ar sportuojate ryte, vidurdienį, popietę ar vakare. XS hidrolizuoti išrūgų baltymų milteliai tai visavertis baltymų šaltinis, kurio pagrindą sudaro pieno baltymai + vitaminas C ir E + raudonųjų apelsinų kompleksas, todėl jie visapusiškai palaiko atsistatymą. Miltelių sudėtyje yra galingų sudedamųjų dalių ir vitaminų, apsaugančių ląsteles, kurios galėjo patirti stresą fizinio krūvio metu.

Ar šiame produkte yra alergenų?

Alergenų neaptikta.

Ar šitas produktas yra laikomas produktu be glitimo, laktozės ir / arba pieno?

Taip, šiame produkte nėra glitimo, laktozės ir pieno.

Ar šiame produkte yra cukraus?

Ne, šis produktas yra be cukraus.

Kaip jis maišomas?

Sumaišykite 1 šaukštą su 250 ml vandens stiklinėje arba plaktuve, išmaišykite arba suplakite, ir išgerkite.

Kuo šis produktas išsiskiria tarp konkurencingų produktų?

• **XS™ AA sukūrė Dr. Rob Wolfe, vienas iš didžiausių esminių aminorūgščių ir baltymų sintezės ekspertų pasaulyje. XS™ Amino Advantage papildo sudėtyje yra tiksli 9 esminių aminorūgščių sudėtis ir santykis, kuriuos Dr. Wolfe nustatė kaip veiksmingas raumenų auginimui. Dr. Wolfe visą savo gyvenimą tyrinėjo EAA pranašumus, didžioji dauguma jo su kūnu susijusių tyrimų buvo skirta įvairioms grupėms, įskaitant NASA astronautams.

• Sportinio gėrimo sudėtyje yra visų 9 esminių aminorūgščių - baltymų statymo blokų, kurių Jūsų kūnas pats pasigaminti negali.

• Švari formulė: sudėtyje nėra laktozės, glitimo ir cukraus. Be cholesterolio. Be dirbtinių dažiklių.

• Be kofeino ir kitų stimuliatorių. Gali būti vartojamas bet kuriuo paros metu: ryte, vidurdienį, ar vakare.

• Puikaus skonio, natūraliai gardinamas. Greitai maišomas.

• Labai mažai kalorijų, atsižvelgiant į EAA kiekį, kurį gaunate porcijoje.

• Viena aukščiausių žinomų baltymų kokybė. Greitas virškinimas, lengvas įsisavinimas.

Kada pradėsiu matyti rezultatus? Ir kokių rezultatų galiu tikėtis?

Jeigu vartosite jį kaip dalį sveikos mitybos ir palaikysite tinkamą mankštos režimą, rezultatus pamatysite po kelių savaičių. Norėdami pasiekti geriausius rezultatus, rekomenduojame laikytis sveikos ir įvairios mitybos plano ir sportuoti 2-4 kartus per savaitę. Jūsų asmeninis treniruočių planas turėtų atitikti jūsų fizines ir asmenines sąlygas.

Ką dar turiu padaryti, kad pamatyčiau XS™ Amino Advantage vartojimo rezultatus?

Turėtumėte laikytis sveikos ir įvairios mitybos plano, atitinkančio Jūsų energijos suvartojimo poreikius. Turėtumėte laikytis Jums pritaikyto mankštos režimo su iškeltais trumpalaikiais ir ilgalaikiais tikslais.

XS™ Amino Advantage tai LL tipo prekė (18 mėnesių). Ar yra planuojama padaryti ją nuolatine SKU?

Mes visą laiką vertiname XS produktus ir konkurentus, norėdami įsitikinti, kad mūsų asortimente yra tinkamų produktų, leidžiančių atliepti rinkos tendencijas. Praėjus 12 mėnesių iš Amino Advantage gyvavimo ciklo, įvertinsime nuolatinio SKU galimybę, atsižvelgiant į tai, kaip sėkmingai produktas yra parduodamas remiantis iškeltais KPI tikslais.




Kaip nusipirkti?

Džiugu, kad domitės AMWAY produkcija, kurią įsigyti galite oficialiame kompanijos puslapyje amway-lithuania.com.

Pasirinkite jums tinkamiausią būdą:

Pasirinkite jums tinkamiausią pirkimo būdą:

Registruotas klientas

Registracija: nemokama

Kuo Jums tai naudinga:

  • Nemokama registracija
  • Specialios akcijos lojaliems klientams
  • Nemokamas pristatymas, kai užsakymo suma 49 eurų ir daugiau
  • Pristatymo kaina 3.70-4.40 € (kai užsakymas iki 49 €)

* Pasiūlymas KLIENTUI

Narys+ Populiariausias

Kainodara: Didmeninė kaina

Registracija: 10,80 €

Kuo Jums tai naudinga:

  • Įsigykite kokybiškus kasdienio naudojimo produktus greitai ir patogiai 24/7
  • Papildomo uždarbio galimybė žemos rizikos, žemų kaštų verslo modeliu
  • Atrasite geresnį darbo ir asmeninio gyvenimo balansą
  • Galite rinktis, ar skirti šiam verslui visą, ar dalį dienos
  • Visokeriopa rėmėjų pagalba, mokymo įrankiai ir programėlės
  • Išplėskite savo klientų bazę pasiūlydami jiems patogų on-line apsipirkimą
  • Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 72 €
  • Pristatymo kaina 3.70-4.40 € (kai užsakymas iki 72 €) 

Naujai besiregistruojančiam Nariui+ Amway kompanija siūlo startines nuolaidas, pateikus pirmą užsakymą per 10 dienų nuo registracijos:

  • Nemokamą registraciją, jeigu užsakymas pasieks 100 PV (apie 200 €) arba daugiau.
  • 15% nuolaidą užsakymams nuo 200 iki 300 PV – papildomai prie nemokamos registracijos.
  • Dovanų kuponus kito mėnesio užsakymams.

Jei jau esate registruoti ir tiesiog norite pažiūrėti produktą,  spauskite čia.